Pagina's

zondag 20 augustus 2023

Review: Tomoyuki Trio - Mars (Riot Season Records, 2023) (Stoner / Acid Rock)

Tomoyuki Trio is een collectief van de muzikanten Tomoyuki Aoki (Japan) - sologitaar, Mike Vest (UK) - basgitaar en Dave Sneddon (UK) - drums.
Het trio brengt op 25 augustus hun debuut album "Mars" uit via Riot Season Records en dit verschijnt als LP in een beperkte oplage van 300 stuks op zwart vinyl en als digitaal album.

Het album, dat 5 nummers bevat, start met "Voiceless Cry", waarin Tomoyuki Trio een zware trage stoner song ten gehore brengt, die een terugkerend ritme en acid rock invloeden heeft en gevolgd wordt door "Transendentem", een fantastisch nummer met een gemiddeld tempo, een terugkerend ritme en acid rock invloeden, dat swingt.
Daarna volgen "Metagalactic", een geweldig uptempo nummer met acid rock invloeden en een aanstekelijk swingend ritme, waarbij stil zitten niet aan de orde is en "Universum", een stoner nummer met een gemiddeld tempo en heftig gitaarspel, een terugkerend ritme en experimentele elementen en in "Aether" zet Tomoyuki Trio me een heftig gitaar nummer in een gemiddeld tempo voor, dat swingt. 

"Mars" van Tomoyuki Trio is een uitstekende plaat met stoner en acid rock invloeden en ik raad iedere liefhebber van deze genres dan ook aan eens naar deze schijf te gaan luisteren.(luister naar 2 nummers van dit album via de bandcamp link onder de recensie)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten