zondag 10 december 2023

Review: Ashinoa - Inas Inas! (Eigen Beheer, 2023) (Rock)

Ashinoa uit Lyon, Frankrijk werd in 2015 opgericht en bestaat na diverse bezettingswisselingen uit: Stefan Chamolt - gitaar, Matteo Fabbri - basgitaar en synthesizer, Jérémy Labarre - synthesizer, Lucien Chatin - drums en Raoul Vignal - saz.
De band bracht hun debuut album "Ashinoa" als digitaal album op 13 september 2016 uit en deze werd gevolgd door "Sinie Sinie" (LP, CD, digitaal album, 29 april 2019),  "L'Orée", dat op 25 maart 2023 via Fuzz Club Records als LP in een beperkte oplage op doorzichtig vinyl en als digitale download verscheen en op 8 december 2023 bracht de band de gratis digitale single "Inas Inas!" in eigen beheer uit. 

"Inas Inas!" is een cover van Mohamed Rouicha en hierin laat Ashinoa me genieten van een schitterende song met een gemiddeld tempo, dance invloeden en een aanstekelijk licht hypnotiserend terugkerend ritme, dat beweging oproept.

"Inas Inas!" van Ashinoa is een lekker in het gehoor klinkende dance rock song, waar ik vanaf de begintonen van heb genoten en ik raad iedere liefhebber van dit genre deze gratis digitale schijf dan ook van harte aan.(luister naar dit nummer via de bandcamp link onder de recensie)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten