zondag 4 december 2022

Review: Gondhawa - Mäanthagorī (Stolen Body Records, 2022) (Rock / Dance / Stoner)

Gondhawa werd in 2018 te Angers, Frankrijk opgericht en bestaat uit: Clément Pineau - drums, Paul Adamczuk - basgitaar en Idriss Besselievre - zang, sologitaar en sanxian (Chinese luit).
De band bracht hun debuut op 9 oktober 2018 uit met het digitale live nummer "Gardien De L'acide" en deze werd gevolgd door het digitale nummer "Zoukousaï", het debuut album "Käampâla", dat 1 oktober 2021 uitgebracht werd via Stolen Body Records en verscheen als LP in een beperkte oplage van 100 stuks, die alleen bij live optredens en via Bandcamp verkocht wordt, "Astral Session" (6 april 2022, digitale single) en op 25 november 2022 verscheen de digitale single "Ma​̈​anthagorī" via Stolen Body Records, waarop 2 nummers staan.

De A-kant van de single heet "Go!Go! Sinay", waarin Gondhawa een schitterende uptempo mix van rock, dance en stoner ten gehore brengt, die swingt en in "Toko Mieko" laat de band me genieten van een geweldige swingende uptempo song met psychedelische dance en Spaanse invloeden, die tempowisselingen en een aanstekelijk ritme heeft en tegen het einde meer snelheid krijgt toegevoegd.

"Ma​̈​anthagorī" van Gondhawa bevat 2 verrukkelijke songs, waarmee de band me in de ban van hun muziek heeft gehouden en ik kan elke liefhebber van rock, dance en stoner de schijf dan ook van harte aanbevelen.(luister naar de single via de bandcamp link onder de recensie) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten