zondag 3 september 2023

Review: Modoki - Luna To Phobos (Riot Season Records, 2023) (Rock)

Modoki is een collectief, dat bestaat uit: Mitsuru Tabata (Japan) - sologitaar, orgel en synthesizer, Mike Vest (UK) - basgitaar en Dave Sneddon (UK) - drums.
De band bracht hun debuut album "Atom Sphere" uit via Riot Season Records, dat op 25 april 2023 verscheen als LP in een beperkte oplage van 300 stuks op zwart vinyl en op 25 augustus 2023 bracht dit label de tweede LP van de band uit in een beperkte oplage van 300 stuks op zwart vinyl en deze is getiteld "Luna To Phobos".

Het album, dat 8 nummers bevat, begint met "Sick Starliners", waarin Modoki een geweldig uptempo rock nummer speelt, dat swingt en een terugkerend ritme heeft en dit wordt gevolgd door "Mud River", een uptempo rock song met wisselende tempo's en een aanstekelijk ritme en "Those Disruptors", een schitterend swingend nummer, dat een terugkerend ritme heeft en met hoge snelheid wordt gespeeld.
Daarna volgen het titel nummer "Luna To Phobos", dat een vervolg op het vorige nummer lijkt en eveneens met hoge snelheid mijn gehoorgang ingespeeld wordt, "Non Telepaths", een uptempo nummer met een terugkerend ritme en prima gitaarspel en "Multiplied From The Old Days", een swingende uptempo song met acid rock invloeden en een aanstekelijk ritme.
In "Benefit Of Control" zet Modoki me opnieuw een uitstekend rock nummer voor, dat met hoge snelheid gespeeld wordt en swingt en in "Zenith" laat de band me genieten van een fantastisch uptempo nummer met een terugkerend ritme, dat acid rock invloeden heeft en heerlijk gitaarspel bevat.

"Luna To Phobos" van Modoki is een puike plaat, die 8 uptempo rock nummers bevat, die met veel energie worden gespeeld en ik raad iedere rock liefhebber deze schijf dan ook zeer aan.(luister naar dit album via de bandcamp link onde de recensie)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten