maandag 1 november 2021

Review: Ford's Fuzz Inferno - Flog Yourself With Fuzz (Subunderground C.A., 2022) (Punk)

Ford's Fuzz Inferno uit Kekerdom en Wernhout, Nederland bestaat uit: Hans (Kekerdom) - zang en sologitaar en Patrick (Wernhout) - drums en achtergrondzang.
Het duo nam op 29 en 30 januari 2021 in Studio 195 te Wernhout, hun EP "Deniers Of Fuzz Will Be Executed" op, waarop 5 korte nummers staan en deze verscheen op 26 mei 2021 via het Subunderground C.A. label op 7" vinyl met een extra nummer en als digitale download, waarbij vermeldenswaard is, dat de EP in de voorverkoop via de link: www.shinybeast.nl/item/504883/fords_fuzz_inferno_deniers_of_fuzz_will_be_executed_ep.html te bestellen was.
Het duo brengt op 17 januari 2022 hun tweede 7" vinyl EP "Flog Yourself With Fuzz", waarop 4 nummers staan, via Subunderground C.A. uit en ook deze is in de voorverkoop te bestellen via: www.clear-spot.nl/item/513135/fords_fuzz_inferno_flog_yourself_with_fuzz_ep.html, of via bandcamp.

De EP begint met "Maggots & Flies", waarin Ford's Fuzz Inferno een geweldige snelle korte punk song in een gemiddeld tempo ten gehore brengt, die sterke invloeden van de jaren 70 punk bevat en swingt.
Daarna volgt "Roomful Of Doubt", een snelle rock song, die een aanstekelijk dansbaar ritme heeft en me terug doet verlangen naar de punk van eind jaren 70.
In "In A Void" laat de band me nogmaals genieten van een schitterende uptempo song, waarbij stil zitten geen optie is en in het laatste nummer "Throwing Stones At Drones" krijg ik een fantastische snelle song voorgeschoteld, die swingt als een trein en eveneens jaren 70 gerelateerd is

"Flog Yourself With Fuzz" van Ford's Fuzz Inferno is een uitstekende opvolger van hun debuut EP en bevat 4 swingende energieke songs, die me doen verlangen naar meer en ik elke liefhebber van punk deze verrukkelijke EP dan ook zeer kan aanraden.(luister naar deze EP via de bandcamp link onder de recensie) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten