zondag 12 maart 2023

Review: Shadowplay SWE - Down (Eigen Beheer, 2023) (Pop)

Shadowplay SWE uit Stockholm, Zweden begon als een cover band en speelde in eerste instantie muziek van jaren 80 bands zoals Sisters Of Mercy, The Cure, Joy Division en Siouxie And The Banshees en aanverwante artiesten en bands, maar ontdekten, dat het maken van eigen nummers meer plezier opleverde.
De band, die in 2020 werd opgericht, bestaat uit: Axel Wall - sologitaar, Bengt Alm - basgitaar en Micke Wall - sologitaar, zang en programmering brengt hun debuut single "Down" in eigen beheer als digitale download uit.

"Down" van Shadowplay SWE begint met mooie rustige elektronische muziek, om na korte tijd over te gaan in een heerlijke dansbare pop song met een gemiddeld tempo, die een aanstekelijk ritme en invloeden van jaren 80 bands heeft, waarbij stil zitten geen optie is.

"Down" van Shadowplay SWE is een lekker in het gehoor klinkende pop song, waar ik met genoegen naar geluisterd heb en ik raad elke liefhebber van de betere pop dan ook aan ook eens naar deze digitale schijf te gaan luisteren.
Sorry! Geen video beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten