zondag 17 april 2022

Review: Dez Dare - 1.9.8.5. (CH!MP Records, 2022) (Powerrock)

Dez Dare (het alias van Darren Smallman van de bands Battle Worldwide, Low Transit Industries, Thee Vinyl Creatures, The Sound Platform en Warped) groeide op in Geelong, Victoria, Australië, waar hij beïnvloed raakte door de lokale punk en rock scene in 1990 en verhuisde naar Engeland in 2010, waar hij sindsdien deel uit maakt van de huidige muziekscene.
Op 1 april 2022 verscheen zijn single "1.9.8.5." via CH!MP Records, als voorloper van zijn debuut album "Ulysses Trash", dat op 19 augustus 2022 via dit zelfde label wordt uitgebracht.

De A-kant "1.9.8.5." is een heerlijke uptempo rock song, die een aanstekelijke dansbaar ritme heeft en een gesproken tekst, die invloeden van powerrock bevat en in "O' Brother, O' Beast!" zet Dez Dare me een geweldige swingende rock song voor, die een terugkerend dansbaar ritme heeft.

De single "1.9.8.5." van Dez Dare is een schitterende uitgave, die twee swingende nummers bevat, waar ik vanaf de begin tonen van genoten heb en ik raad iedere liefhebber van de betere rock deze schijf dan ook zeer aan.(luister naar de single via de bandcamp link onder de recensie) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten