zondag 31 maart 2019

Review: Shapeless Void - The Inner Journey (Eigen Beheer, 2019) (Psychedelische Pop)

Shapeless Void uit Milaan en Brescia, Italië, bestaat uit: Marco Turra - zang, sologitaar en orgel, Tommaso Gavazzi - sologitaar en effecten, Matteo Marcheselli - basgitaar en orgel en Diego Pellegrini - drums.
De band bracht in 2015 hun debuut EP "Oberheim” uit, die in 2016 gevolgd werd door de EP Telema", waarop ook de single "Black Candles" staat.
Hun single "The Inner Journey”, werd 22 maart 2019 in eigen beheer uitgebracht als voorloper van het debuut album “Kaleidospace”, dat later dit jaar zal verschijnen.

Op de single hoor ik de band een schitterende mix maken van pop, psychedelische en progressieve muziek, die in een gemiddeld tempo gespeeld wordt en enkele subtiele tempowisselingen bevat.(luister naar dit nummer via de youtube link onder de recensie)

"The Inner Journey" van Shapeless Void is een uitstekende plaat, waarvan ik zeer genoten heb en ik kan liefhebbers van psychedelische pop deze heerlijke schijf dan ook van harte aanraden.

* De muziek van deze band/artiest is ook regelmatig te beluisteren op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur (Europese tijd) in het radio programma Carry's Music Machine via www.osuradio.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten