zondag 9 januari 2022

Review: The Universe Is An Ocean - The Universe Is An Ocean (Addicted Label / The Swamp Records, 2021) (Elektronisch, Trance)

The Universe Is An Ocean uit Boedapest, Hongarije is het alias van Balázs Söptei — solo- en basgitaar, zang, keyboards en programmering.
Op 24 december 2021 bracht hij het 42 minuten durende nummer "The Universe Is An Ocean" als CD via Swamp Records en als cassette en als digitale download via Addicted Label uit.

In "The Universe Is An Ocean" schotelt The Universe Is An Ocean me een fantastisch stuk muziek in een niet al te hoog tempo voor, waarin elektronische invloeden van industriële muziek, psychedelische muziek, spacerock en drones met elkaar verbonden worden, zodat er een licht hypnotiserend effect verkregen wordt en ik in een lichte trance en in een ontspannen toestand raak.

"The Universe Is An Ocean" van The Universe Is An Ocean is één grote lange trip, waarin ik vanaf de begin tonen in terecht ben gekomen en ik kan elke muziekliefhebber deze meesterlijke schijf dan ook zeer aanraden.(luister naar dit album via de bandcamp link onder de recensie)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten