maandag 22 april 2024

Review: Cult Of White Noise - There's A Drone In My House (Eigen Beheer, 2024) (Drone)

Andrew Briston - sologitaar, zang en keyboards uit Cambridge, Engeland maakt deel uit van de band Psychic Lemon.
Hij is een solo project gestart genaamd Cult Of White Noise en bracht op 27 maart 2020 zijn digitale album "Utopia Deferred" in eigen beheer als digitale download uit en deze is op 3 april 2024 gevolgd door het gratis digitale album "There's A Drone In My House" uit, dat 4 nummers bevat.

Het album start met "Tribocharged", waarin Cult Of White Noise een schitterend duister drone nummer met een gemiddeld tempo ten gehore brengt. dat een licht hypnotiserend terugkerend ritme bevat.
Daarna volgt "I, Socius", een zwaar stuk muziek dat een duistere sfeer oproept en een eentonig doordringend ritme heeft.
in "Axial Flow" laat Cult Of White Noise me genieten van een fantastisch nummer met een hypnotiserend terugkerend ritme en een gemiddeld tempo.
Dan volgt "Surface-Acting Agents", een heftig stuk muziek dat in een vrij hoog tempo wordt gespeeld en chaos in mijn hoofd teweeg brengt, maar desondanks geweldig klinkt.

"There's A Drone In My House" van Cult Of White Noise bevat 4 niet alledaagse nummers, die niet voor iedereen toegankelijk zullen zijn, maar zij die er notie van nemen zullen deze zeer speciale digitale schijf zeker op waarde weten te schatten.(luister naar dit album via de bandcamp link onder de recensie)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten