zondag 19 februari 2023

Review: Les Lullies - Dernier Soir (Beluga Records, 2023) (Punk)

Les Lullies uit Montpellier, Frankrijk bestaat uit: François Bérard - zang en sologitaar, Manuel Monnier - drums, mondharmonica en percussie, Roméo Lachasseigne - sologitaar en zang en Thibault Sonet - basgitaar.
De band bracht op 2 februari 2017 hun debuut EP "Les Lullies" uit op 7" vinyl en als digitale download via Discos Meteoro Records en deze werd gevolgd door "Don't Look Twice", die op 3 november 2017 via Slovenly Recordings als EP op 7" vinyl verscheen, waarvan er 100 in een beperkte oplage op roze vinyl en tevens als digitale EP.
Vervolgens bracht de band de LP "Les Lullies" via Slovenly Recordings uit als LP in een beperkte oplage van 100 stuks op doorzichtig vinyl, als LP in een beperkte oplage van 100 stuks op blauw vinyl, als LP op zwart vinyl, als CD en als digitaal album en op 5 oktober 2018 verscheen de 7" single "7 a​.​m​" in een beperkte oplage van 333 stuks op rood en 333 stuks op zwart vinyl via Slovenly Recordings.
In maart 2023 brengt Beluga Records de 7" vinyl single "Dernier Soir" uit, waarna in het voorjaar het nieuwe album van de band "Mauvaise Foi" via Slovenly Recordings als LP en als CD zal verschijnen.

De A-kant van de single is het titel nummer "Dernier Soir", waarin Les Lullies een schitterende melodische uptempo punk song ten gehore brengt, die swingt en aanzet tot dansen en op de B-kant "Pas De Regrets" laat de band me genieten van een uptempo powerrock song met een aanstekelijk ritme, die subtiele tempowisselingen heeft en eveneens zeer dansbaar is.

"Dernier Soir" van Les Lullies is een uitstekende single, die 2 swingende nummers bevat en ik kan iedere liefhebber van zowel punk als powerrock deze schijf van harte aanbevelen.(luister naar deze single via de bandcamp link onder de recensie)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten