zondag 28 juli 2019

Review: David Woodcock - Fixtures And Fittings (Blow Up Records, 2019) (Reggae)

David Woodcock uit Southend-on-Sea, Engeland, die in 2011 begon, bracht zijn debuut download single "Same Things" in 2013 uit, die op 4 augustus 2014 gevolgd werd door het CD album "David Woodcock", waar een gesigneerde ansichtkaart bij zit.
Daarna volgden "Beggars Can't Be Choosers", zijn eerste offciële 7" single, die via Blow Up Records in een beperkte oplage van 500 stuks op gekleurd vinyl is uitgebracht en "Open Secret" (2014), plus de digitale EP "The Adventures Of You And Me".

Op 13 september 2019 verschijnt zijn tweede album "Normaal Life" in een beperkte oplage van 500 stuks op zwart vinyl en als via Blow UpRecords en deze wordt vooraf gegaan door de single "Fixtures And Fittings", dat ook op het album staat.
Op het nummer, dat begint met de tonen van "Down Under" van Men At Work, speelt David een lekkere swingende dansbare mix van reggae en pop met sterke invloeden van Men At Work en Madness, waar diverse tempowisselingen in zitten.

"Fixtures And Fittings" van David Woodcock is een heerlijke swingende single, die een aanstekelijk dansbaar ritme heeft en het beluisteren meer dan waard is, waardoor ik elke liefheber van reggae en pop, deze schijf kan aanraden.
Sorry! Nog geen video beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten